Jeanelle Jacinth
Postituste arv : 446 Maja : Crudelius Amet/klass : 5. klass Registration date : 07/11/2007
Tegelastest Hüüdnimi: Jean Võlukepp: Iileks,Ükssarviku sabakarv,12 ja pool tolli Veri: Sega
| Pealkiri: Re: Rongile! Püh Nov 25, 2007 2:03 pm | |
| Jean vaatas kuidas nad kohale jõudsid ja võttis oma kohvri.Ta ootas Sil'i ja küsis niisama:"Kus sa täna ööbid?Prefektide ruumis või puhketoas?" | |
|
_
Postituste arv : 735 Registration date : 06/11/2007
Tegelastest Hüüdnimi: Võlukepp: Veri: Sega
| Pealkiri: Re: Rongile! Laup Dets 01, 2007 9:52 am | |
| Sil vaatas oma koduseks saanud väravaid. "Prefektide omas. See hakkab mulle naginii rohkem meeldima ja ma ei viitsi kohvreid uuesti kokku ja lahti pakkida, kui juba puhkekasse oma asjad laiali jaotanud olen." | |
|
Jeanelle Jacinth
Postituste arv : 446 Maja : Crudelius Amet/klass : 5. klass Registration date : 07/11/2007
Tegelastest Hüüdnimi: Jean Võlukepp: Iileks,Ükssarviku sabakarv,12 ja pool tolli Veri: Sega
| Pealkiri: Re: Rongile! Laup Dets 01, 2007 5:47 pm | |
| "Okei...Ma vist passin puhkekas,sest tahaks näha uusi jumbusid."Ta pilgutas silma ja viipas Sil'ile ning lahkus rongist.Ta läks üsna rea lõppu. | |
|
Lily Feather
Postituste arv : 11 Age : 30 Maja : Ductum Amet/klass : 1.klass Registration date : 02/12/2007
Tegelastest Hüüdnimi: Lily Võlukepp: paju, Fццniksi sabasulg, 12 tolli Veri: Puhas
| Pealkiri: Re: Rongile! Püh Dets 02, 2007 10:23 pm | |
| Lily istus kupees ning luges raamatut. Ta vaatas korraks aknast välja ning nägi, et õues tibutab natukene. Ta kuulis teisi inimesi rääkimas kõrval kupeedes. ta heitis pilgu uuesti aknast välja võttis siis taskust välja shokolaadi kommid. Ta maitses ühe kommi - see oli hea. Lily jätkas raamatu lugemist.
Viimati muutis seda (Esm Dets 03, 2007 7:43 pm). Kokku muudetud 1 kord | |
|
Hanna M. Wilson
Postituste arv : 66 Maja : Ductum Amet/klass : 5. klass Registration date : 25/12/2007
Tegelastest Hüüdnimi: Hanna, Marie Võlukepp: Sarapuu, Ükssarviku Sabakarv, 12½ tolli Veri: Puhas
| Pealkiri: Re: Rongile! Nelj Dets 27, 2007 3:02 pm | |
| Hanna avas kupee ukse ning vaatas kõigepealt kupees istuvaid inimesi. Seejärel ütles ta natukese ebamugavustundega kuna peaaegu kõik seal kupees olid kindlasti temast vanemad " Kas siin on vaba kohta?" Ta jäi kupees olijatele kordamööda otsa vaatama ning ootas vastust. | |
|
_
Postituste arv : 735 Registration date : 06/11/2007
Tegelastest Hüüdnimi: Võlukepp: Veri: Sega
| Pealkiri: Re: Rongile! Nelj Dets 27, 2007 4:19 pm | |
| OT: inimenesed? kas te ei taipa, et me oleme juba kohal:D pliis tehke oma kupee... | |
|