Mark de Bismarc
Postituste arv : 1276 Age : 33 Maja : Interficio Amet/klass : 5. klass Registration date : 07/11/2007
Tegelastest Hüüdnimi: K Võlukepp: Jugapuu, 14 tolli, Ükssarviku sabakarv, jäik Veri: Puhas
| Pealkiri: Re: Ringi kondamas Kolm Mai 21, 2008 8:59 pm | |
| Mark nautis tähelepanu, teades, et see on midagi, mida ta tõsiselt hästi oskab. Ta mängis loo lõpuni ning jäi siis mõne akordi peale tinistama, niisama taustaks. "Räägi, mida sa ise teed?" küsis poiss tüdrukult | |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Ringi kondamas Nelj Mai 22, 2008 8:10 am | |
| Samara manas näole naeratuse, kui Mark lõpetanud oli. Lasknud kuuldavale võimsa vile, vaatas ta koheselt mõistmatu näoga noormehele otsa. "Mismõttes ?" küsis tütarlaps noormehelt. "Vabal ajal ?" |
|
Mark de Bismarc
Postituste arv : 1276 Age : 33 Maja : Interficio Amet/klass : 5. klass Registration date : 07/11/2007
Tegelastest Hüüdnimi: K Võlukepp: Jugapuu, 14 tolli, Ükssarviku sabakarv, jäik Veri: Puhas
| Pealkiri: Re: Ringi kondamas Nelj Mai 22, 2008 12:02 pm | |
| "Jah ikka vabal ajal." täpsustas poiss oma mõtet | |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Ringi kondamas Nelj Mai 22, 2008 4:40 pm | |
| Samara mõtles väheke ning lausus seejärel: "Ma tegelesin varem kunstiga. Nimelt maalimisega, kuid selleks pole mul enam aega jäänud. Ning.. Kitarr on ka mu suur kirg. Mul on mõned kaustikud, kuhu olen ma ise lugusid ka kirja pannud. Vahel tekivad sellised mõttes." Ta naeratas kergelt ning pööras nüüd enda pilgu aknale. Päike oli loojunud. |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Ringi kondamas | |
| |
|