| LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! | |
|
+6Daniel Hunter Cinderella Blaise Mark de Bismarc Miseria Funeral _ Lord Voldemort 10 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Lord Voldemort Must Isand
Postituste arv : 138 Amet/klass : Must Isand Registration date : 11/07/2007
Tegelastest Hüüdnimi: Voldi / Voldu, kuid keegi ei või teda tema kuuldes nii karistamatult kutsuda Võlukepp: 13 1/2 tolli, jugapuu, fööniksi sabasulg, Veri: Sega
| Pealkiri: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Teis Mai 20, 2008 5:34 pm | |
| Niisiis. Nagu preili Soul välja pakkus tuleb 15. juunil lendluudpalli võistlus. Kell 16.00. Olge kõik kohal
Lendluudpallis on neli palli: üks pomma, kaks klommi ja must kitu.
Pomma on jalgpalli suurune punane pall, mida peab viskama läbi ühest kuuest võrust (kummaski väljaku otsas on kolm võru). Kui pomma võrust läbi visatakse, annab see kümme punkti. Pommaga mängivad ajajad, keda on võistkonnas kolm ja vaht, kes üritab võrusid kaitsta.
Klommid on süsimustad pallid teravate ogadega, mis lendavad mööda väljakut ringi ning üritavad mängijaid luua pealt maha lüüa. Selleks, et seda vältida on kummaski võistkonnas kaks tõrjujat, kes üritavad nuiaga klomme enda võistkonnast eemal hoida ja teise võistkonna poole ajada. Kui ogad jäävad tõrjujate nuiade külge, jääb klomm kinni. Tõrjujad peavad siis hästi lendama...
Must kitu on kreeka pähkli suurune pall, mille kinni püüdmine annab 150 punkti. Kitu kinni püüdmine lõpetab mängu, kuid kitu on hästi kiire ja väike pall ning seetõttu on teda raske püüda. Kitu kinni püüdmiseks on vaja võistkonnal püüdjat.
Mängus on ka kohtunik, kes lendab samuti luua seljas ning kontrollib, et keegi reegleid ei rikuks.
Mängu jaoks on õnn... Teie kirjutate, et te söödate, õnn kirjuutab, kas pall läks kätte. Teie kirjutate, et viskasite palli värava (nt keskmise) poole, õnn kirjutab, kas vaht püüdis kinni. Õnn kirjutab ka kahe klommi eest, et mida nad teevad. Ja tõrjujad kirjutavad, et üritavad kinni hoida, õnn kirjutab kudias välja tuli. Kitu eest kirjutab ka õnn, ja ka seda kas see saadi ätte. Õnn on erapooletu, ta valib asjad juhuslikult ja arvestab ka teie oskusi. Käige ka harjutamas. Kõik valesti tehtud postid kustutatakse. Kui mõnest majast jääb paar isikut puudu, siis peavad need olema kas ajajatest mõni või tõrjujatest. siis kärbitakse ka teisi meeskondi
Soovitatav omada oma luuda. Kui seda pole siis saate kooli luua, mis võib tuua kaasa õnnetusi.
Meeskonnad:
Crudelis Vaht - Jeanelle Jacinth Ajajad - puudu, puudu, puudu Tõrjujad - puudu, puudu Püüdja - puudu Varu - puudu
Ductum Vaht - puudu Ajajad - puudu, puudu, puudu Tõrjujad - Roxanne R. Cherry, puudu Püüdja - puudu Varu - puudu
Interficio Vaht - puudu Ajajad - Haylie B. N. Vycyn-Nervya, Miseria Funeral, puudu Tõrjujad - puudu, puudu Püüdja - Mark de Bismarc Varu - puudu
Siiasamma kirjutada osalejad.
Viimati muutis seda Lord Voldemort (Laup Juun 07, 2008 1:37 pm). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Teis Mai 20, 2008 6:42 pm | |
| |
|
| |
_
Postituste arv : 735 Registration date : 06/11/2007
Tegelastest Hüüdnimi: Võlukepp: Veri: Sega
| |
| |
Miseria Funeral
Postituste arv : 260 Age : 31 Maja : Interficio Amet/klass : 5. klass Registration date : 04/05/2008
Tegelastest Hüüdnimi: Mis, Missy, Funny Võlukepp: Jugapuu , Lohe südamekõõlus , 12½ tolli. Peale on kirjutatud tema nimi, ilukirjas . Veri: Puhas
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Teis Mai 20, 2008 8:04 pm | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Teis Mai 20, 2008 8:37 pm | |
| Pääääh, sellega tekib väike rpobleem, interficio on ainus maja kust on võimalik piisavalt aktiivseid kasutajaid meeskonda leida... ductumis ja crudelises jääb puudu.. |
|
| |
_
Postituste arv : 735 Registration date : 06/11/2007
Tegelastest Hüüdnimi: Võlukepp: Veri: Sega
| |
| |
Mark de Bismarc
Postituste arv : 1276 Age : 33 Maja : Interficio Amet/klass : 5. klass Registration date : 07/11/2007
Tegelastest Hüüdnimi: K Võlukepp: Jugapuu, 14 tolli, Ükssarviku sabakarv, jäik Veri: Puhas
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Teis Mai 20, 2008 11:15 pm | |
| tahaks püüdjat aga kui ei saa siis tõrjujat. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Kolm Mai 21, 2008 7:54 am | |
| Ma tahaks ka püüdjat, aga kui ei saa, siis võin vaht ka olla. |
|
| |
Cinderella Blaise
Postituste arv : 40 Maja : Ductum Amet/klass : 1. klass Registration date : 13/05/2008
Tegelastest Hüüdnimi: Cindy Võlukepp: Leeder, fööniksi sabasulg, 14,8 tolli, käepidemel on initsiaalid C.B. Veri: Sega
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Kolm Mai 21, 2008 3:27 pm | |
| Ma vaatan kui luua saan osta või keegi perest ostab ja ma maja teada saan siis tulen ka. | |
|
| |
Daniel Hunter
Postituste arv : 507 Age : 33 Maja : Crudelis Amet/klass : 5.klass Registration date : 02/01/2008
Tegelastest Hüüdnimi: Dan Võlukepp: Kadakas,lohe südamekeel 14.7 tolli. Veri: Puhas
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Kolm Mai 21, 2008 5:09 pm | |
| Vabanda Voldy, kuid kas poleks loogilisem, et sina määrad meeskonna pead ja nemad panevad kokku tiimid?Oleks siin vähem sagimist ja saaks asjal paremini silma peal hoida.. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Kolm Mai 21, 2008 6:22 pm | |
| Wow, Timps vabandab XD okei okei.. ..ma olen ettepanekuga nõus. |
|
| |
Jeanelle Jacinth
Postituste arv : 446 Maja : Crudelius Amet/klass : 5. klass Registration date : 07/11/2007
Tegelastest Hüüdnimi: Jean Võlukepp: Iileks,Ükssarviku sabakarv,12 ja pool tolli Veri: Sega
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Nelj Mai 22, 2008 5:56 pm | |
| ma tahan vahiks hakata...kui saab | |
|
| |
Tegelastest Hüüdnimi: Voldi / Voldu, kuid keegi ei või teda tema kuuldes nii karistamatult kutsuda Võlukepp: 13 1/2 tolli, jugapuu, fööniksi sabasulg, Veri: Sega
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Nelj Mai 22, 2008 6:53 pm | |
| Hmm.. Siis tuleb kirjutada üles kõik, kes on üldse nõus võistlema... Prefektid tehku selle töö ara ja saatku mulle palun. Aitäh | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Nelj Mai 22, 2008 6:59 pm | |
| Prefektid on laisad:D pigem siis lase inimestel siia kirjutada kes tahavad kaptenid olla ja need otsivad neid kes on nõus võistlema.. ja siis võistkonnad pole majadevahelised vaid suvaliselt.. |
|
| |
Cinderella Blaise
Postituste arv : 40 Maja : Ductum Amet/klass : 1. klass Registration date : 13/05/2008
Tegelastest Hüüdnimi: Cindy Võlukepp: Leeder, fööniksi sabasulg, 14,8 tolli, käepidemel on initsiaalid C.B. Veri: Sega
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Reede Mai 23, 2008 11:28 pm | |
| Ma pole luuda ostnud, aga mängin, et mulle kodus kingiti. Esimese omadel vist ei tohi olla aga... ma tahaks püüdja olla. Olen Ductumis. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Laup Mai 24, 2008 9:33 am | |
| Kodused ei saa saata luuda... Nad võivad saata midagi väiksemat. sorri. Aga siin essakate luuaõiguse reeglit pole. Sul võiks vabalt olla. Ning kooliluuad on ka. | |
|
| |
Haylie B. N. Vycyn-Nervya
Postituste arv : 65 Maja : Interficio Amet/klass : 1. klass Registration date : 31/05/2008
Tegelastest Hüüdnimi: Hay, Birks Võlukepp: kask, lohe südamekeeled, 14,4 tolli, käepidemel natuke rohmakas lohekujutis Veri: Puhas
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Reede Juun 06, 2008 4:15 pm | |
| Ma läheks ka kui nii oleks mul. Muide, olen Interficios, tahaks olla püüdja. Luua ostan. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Laup Juun 07, 2008 1:48 pm | |
| Minu pregused nimekirjad siis:Crudelis Vaht - Jeanelle Jacinth Ajajad - Aleera Dragulia Tõrjujad - puudu Püüdja - puudu Varu - puuduDuctum Vaht - puudu Ajajad - puudu Tõrjujad - Roxanne R. Cherry Püüdja - puudu Varu - puuduInterficioVaht - Haylie B. N. Vycyn-Nervya Ajajad - , Miseria Funeral, puudu Tõrjujad - puudu Püüdja - Mark de Bismarc Varu - puudu VAJAKS KINDLALT VÄHEMALT KAHTE INIMEST CRUDELISE OAMSSE, VÄHEMALT KOLME DUCTUMI OMASSE (sest mavist Cindyga arvestada ei saa enam) NING VÄHEMALT ÜHTE INTERFICO OMASSE. Hea kui rohkem ofcoors
Oleks tore vähemalt igasse meeskonda igasse kohta vähemalt üks mängija saada
Viimati muutis seda Lord Voldemort (Laup Juun 07, 2008 4:42 pm). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Aleera Dragulia
Postituste arv : 160 Age : 31 Maja : Crudelis. Amet/klass : 4.klass Registration date : 31/05/2008
Tegelastest Hüüdnimi: puudub Võlukepp: Roos, Veela juuksekarv, käepidemele on graveeritud Veri: Puhas
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Laup Juun 07, 2008 4:34 pm | |
| Soovin olla Crudelise ajaja.Ostan ka luua. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Laup Juun 07, 2008 4:49 pm | |
| tüübid, tehke segameeskonnad, nimodi majade kaupa jagades ei läheks keegi teise majja üle ja see crudelis ega ductum ei saaks iialgi kokku.. |
|
| |
| |
| |
Aleera Dragulia
Postituste arv : 160 Age : 31 Maja : Crudelis. Amet/klass : 4.klass Registration date : 31/05/2008
Tegelastest Hüüdnimi: puudub Võlukepp: Roos, Veela juuksekarv, käepidemele on graveeritud Veri: Puhas
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Laup Juun 07, 2008 5:18 pm | |
| 1.võistkonnal puudub kh varu. _________
Okei, okei... saan aru, kuhu sa sihid.. saad 5 galeooni.. tubli tüdruk nh.. Sobib? | |
|
| |
Postituste arv : 65 Maja : Interficio Amet/klass : 1. klass Registration date : 31/05/2008
Tegelastest Hüüdnimi: Hay, Birks Võlukepp: kask, lohe südamekeeled, 14,4 tolli, käepidemel natuke rohmakas lohekujutis Veri: Puhas
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Laup Juun 07, 2008 5:42 pm | |
| Miks ma vaht olen?
____
Püüdja oli olemas... Ning, sorri, aga tahaks püüdjaks kedagi, keda marohkem tean jne. Meeskonand panen kokku mina.... Lihtsalt arvestan natsa k teie soove | |
|
| |
Aleera Dragulia
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Laup Juun 07, 2008 5:59 pm | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! Laup Juun 07, 2008 6:04 pm | |
| Ok olen vaht...Lähen luudasi vaatama. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! | |
| |
|
| |
| LENDLUUDPALLIVÕISTLUS! | |
|