| Tsätt | |
|
+17Rose R. Cherry Hanna M. Wilson Kayla Hampton Mia Walker Sherincal Isabella Lessibel Jasmine Van Rodre Daniel Hunter Nelly Porter Jeanelle Jacinth Lord Voldemort _ Aleera Dragulia Miseria Funeral Samara Soul Sonea A. Lyre Theodore Mortician 21 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Theodore Mortician
Postituste arv : 314 Maja : Crudelis Amet/klass : 4. klass Registration date : 18/05/2008
Tegelastest Hüüdnimi: Mort. Võlukepp: 14tolli, datlipuust ja sees lohe südamekeeled. Veri: Puhas
| Pealkiri: Re: Tsätt Püh Juun 15, 2008 11:31 pm | |
| mismõttes sulle mesi ei maitse?!? aga ma olen proovinud ketšupisaia. see läheb nagu maitse tasakaalustamisena rohkem kokku. aga muidu kui mett segada võiga (mitte määrdevõie aga tavaline taluvõi ) ja see kokku möksida heledaks kreemiks, siis see on saiaga või sepikuga hästi hea magus selline | |
|
| |
Sonea A. Lyre
Postituste arv : 928 Age : 29 Maja : Interficio Amet/klass : 5 klass, prefffffuuu ; ) Registration date : 01/01/2008
Tegelastest Hüüdnimi: P o l e! Võlukepp: Roos, veela juuksekarv, 12½ tolli. Veri: Puhas
| |
| |
_
Postituste arv : 735 Registration date : 06/11/2007
Tegelastest Hüüdnimi: Võlukepp: Veri: Sega
| |
| |
Sonea A. Lyre
Postituste arv : 928 Age : 29 Maja : Interficio Amet/klass : 5 klass, prefffffuuu ; ) Registration date : 01/01/2008
Tegelastest Hüüdnimi: P o l e! Võlukepp: Roos, veela juuksekarv, 12½ tolli. Veri: Puhas
| Pealkiri: Re: Tsätt Esm Juun 16, 2008 11:48 am | |
| khmm, mulle hirmufaktorit teha oleks küllaltki kerge. ma ei söö peaaegu mitte midagi ju^^ : DD | |
|
| |
Theodore Mortician
Postituste arv : 314 Maja : Crudelis Amet/klass : 4. klass Registration date : 18/05/2008
Tegelastest Hüüdnimi: Mort. Võlukepp: 14tolli, datlipuust ja sees lohe südamekeeled. Veri: Puhas
| Pealkiri: Re: Tsätt Esm Juun 16, 2008 1:01 pm | |
| sama siin tegelt sinep on küll vastik. aga tegelt ka, või meega on päriselt hea, ükskõik kui rõve ta ei tundu või välja ei näe täitsa ausalt räägin ja ise ei söö ka tegelt midagi alustades kalast ja lõpetades seentega | |
|
| |
_
| |
| |
Sonea A. Lyre
| |
| |
Theodore Mortician
| Pealkiri: Re: Tsätt Esm Juun 16, 2008 7:28 pm | |
| tegelt ma söön sitaks, aga väheseid asju. piim ma ka ei joo, kakaod võib küll, aga piimal on vastik maitse. helbeid teen ka kakaoga hapukoort, keefiri, kodujuustu, majoneesi, juustu (söön ainult sulatatud)... neid ei söö. kohukesi ja kohupiimapastat söön seeni, oliive, kala ja üldiselt mereande, delikatesstoite (teod jmt), sinki, hakkliha (ainult lasagne sees söön) ja palju palju teisi asju ei söö. aga nälg olen küll;D | |
|
| |
Sonea A. Lyre
| Pealkiri: Re: Tsätt Esm Juun 16, 2008 8:51 pm | |
| | |
|
| |
Theodore Mortician
| Pealkiri: Re: Tsätt Esm Juun 16, 2008 9:10 pm | |
| XD ma mäletan, kui ma väiksena proovisin ükskord sulatatud juustu, siis oli nagu väkk, aga see oli ka mingi väga väikeselt, ma ei tea, mingi 10a tagasi. aga enamus aja elust ma ikkagi olen seda söönud, ma arvan. ahjaa, sibulat ja küüslauku ka ei söö. me oleme nii sarnased | |
|
| |
Sonea A. Lyre
| |
| |
Theodore Mortician
| Pealkiri: Re: Tsätt Esm Juun 16, 2008 9:35 pm | |
| ema rääkis, et väiksena ei jõudnud ta pottides nii palju rohelist sibulat kasvatadagi, kui mina ja õde seda süüa. aga siis mingist hetkest ma lihtsalt ei söönud enamus asju. ja siiamaani natuke olen hakanud ikka laiendama oma söögiringi, aga ikkagi jamh. juhtub | |
|
| |
Sonea A. Lyre
| |
| |
Theodore Mortician
| Pealkiri: Re: Tsätt Esm Juun 16, 2008 9:57 pm | |
| oeh, me müüsime oma suvila maha, nüüd polegi enam maakohta ja sugulasi ka pole eriti. vanavanemaid pole näinud, ainult vanatädi on see kõige lähedasem oeh. tahaks ka puu otsast otse õuna võtta. nämiii | |
|
| |
Sonea A. Lyre
| Pealkiri: Re: Tsätt Esm Juun 16, 2008 11:25 pm | |
| õunu on neil seal rohkem kui üle^^
kõige rohkem tahaks ma ikkagi ploomi.. eelmine aasta ei olnd see saak hea, ja selle pärast pole ammu saand /: | |
|
| |
_
| |
| |
Nelly Porter
Postituste arv : 13 Age : 29 Amet/klass : 5.klass, prefekt.^ Registration date : 07/06/2008
Tegelastest Hüüdnimi: Nel, N, Nellu Võlukepp: Palm, ükssarviku sabakarv, 12,7 tolli, ilma kaunistusteta Veri: Puhas
| Pealkiri: Re: Tsätt Teis Juun 17, 2008 2:32 pm | |
| I ajab mingit teksti, et ta sööb väheseid asju? xD Kui sina väheseid asju sööd, siis mina vist ei söögi.. | |
|
| |
Jasmine Van Rodre
Postituste arv : 38 Maja : Interifico Amet/klass : 3.klass Registration date : 12/06/2008
Tegelastest Hüüdnimi: Jassu(hääldatakse tšässu), Võlukepp: Sarapuu, 13tolli, nõtke, fööniksi sabasulg ja käepidemele on graveeritud J.V.R. Veri: Puhas
| Pealkiri: Re: Tsätt Teis Juun 17, 2008 3:25 pm | |
| Keegi juba suurpuhastusest on lugenud we? Muidu see Londoni kodude idee oli minu oma Muidu jamh, minagi söön vähe ja lausa nii vähe, et mu vererõhk on ikka väga kõrge | |
|
| |
Samara Soul
Postituste arv : 170 Age : 32 Amet/klass : 5. klass Registration date : 24/05/2008
Tegelastest Hüüdnimi: Sam, Sammy, Goot Võlukepp: Eeben, 11,5 tolli, jäik, peale graveeritud õnne toovad ruunid Veri: Puhas
| |
| |
Theodore Mortician
| Pealkiri: Re: Tsätt Teis Juun 17, 2008 7:03 pm | |
| ma vererõhust ei jaga ikka midagi aga peaks olema normaalne. vähemalt kui ma viimati spordiarsti juures käisin, siis ütles, et on suht korras. paberid ka olemas ja puha damn, tänapäeva noorus... | |
|
| |
Jasmine Van Rodre
Postituste arv : 38 Maja : Interifico Amet/klass : 3.klass Registration date : 12/06/2008
Tegelastest Hüüdnimi: Jassu(hääldatakse tšässu), Võlukepp: Sarapuu, 13tolli, nõtke, fööniksi sabasulg ja käepidemele on graveeritud J.V.R. Veri: Puhas
| Pealkiri: Re: Tsätt Teis Juun 17, 2008 10:22 pm | |
| Mai viitsi süüa XD XD XD Noo, päriselt kaa. Ma viibin köögis ültse väga vähe aega.Vahepeal mingi võiku teen ja siis lähen jälle arvutisse, õue või telkut vaatama.Ütleme nii, et ongi vist nii, et kõige rohkem täidan ma oma kõhtu burksiga ja seda ma söön harva.Muidugi on ka nii juhtunud, et mina söön näiteks kaks taldriku täit, ag jahh see on suur sündmus, kui ma nii palju söön ja seda juhtub vist kaks korda aastas. | |
|
| |
Theodore Mortician
| Pealkiri: Re: Tsätt Teis Juun 17, 2008 10:40 pm | |
| kuidas siis nii? burger on kõigepealt juba kahjulik, eksole, ja kui see veel peamine toit ka on... tüdruk, tüdruk, mis su tervisest saab?!? ahjaa. ja siis üks foorum, mis ei ole üldse rollimänguga seotud: http://meiemuusika.proboards58.com/index.cgi võiks selle koha seal elama panna. ehk siis muusikakuulajad, minge arvamusi avaldama | |
|
| |
Jasmine Van Rodre
| Pealkiri: Re: Tsätt Kolm Juun 18, 2008 11:52 am | |
| Ma tean, et burks on kahjulik, nagu ka krõpsud.Eile ma muide julgesin terve Lasy tv paki täie juustu krõpse ära süüa.Ma sööngi muide palju rämpstoitu ja paksuks ma lihttsalt ei lähe .Muidu mu tervisest ei saa midagi. Muidu huvitav foorum. | |
|
| |
Theodore Mortician
| Pealkiri: Re: Tsätt Kolm Juun 18, 2008 11:55 am | |
| praegu, aga tulevik? krõpsudest olen ma juba paar aastat hoidunud. friikartuleid söön ka harva ja enamik neist kodus tehtud ahjus, rasvavabad peaaegu. | |
|
| |
_
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Tsätt | |
| |
|
| |